Sweden Career Opportunities

Lediga tjänster:

Konceptutvecklingsingenjör (pdf)(Huskvarna, Sverige)
Som ansvarig för konceptutveckling hos oss vill vi att du blickar in i framtiden och driver utveckling som gör våra symaskiner konkurrenskraftiga även i framtiden. Du kommer både arbeta självständigt och driva konceptutveckling i grupp med delar av vår utvecklingsenhet. Målet är att på längre sikt utveckla vår produktflora med ny teknik som ser till att vi ligger i framkant även i framtiden.

Mekanikchef (pdf) (Huskvarna, Sverige)
Som mekanikchef hos oss kommer du bli en mycket viktig del i våra utvecklingsprojekt där vi utvecklar framtidens symaskiner.  Du kommer att vara ytterst ansvarig för framtagningen av mekaniska och exteriöra lösningar till våra olika produkter under hela utvecklingskedjan från kreativ idé till analys, design, implementering och test. Vidare kommer tjänsten innebära personalansvar, samordning av arbetet inom gruppen och utveckling av våra verktyg och arbetssätt inom mekanikområdet.

 

Systemtestare (pdf) (Huskvarna, Sverige)
Vi på VSM Group AB utvecklar världsledande symaskiner. Systemverifiering är en viktig del i vår utvecklingskedja och består idag av två systemtestare som ingår i lab och Verifierings-teamet med sammanlagt 10 medarbetare. Som systemtestare hos oss kommer du att vara delaktig från dess att projektet startats till dess att produkten är färdigtestad. Huvudsakligen kommer du arbeta med mjukvaru- och systemverifiering av symaskiner och mobilappar.


Examensarbeten (Huskvarna, Sverige)

Mjukvaruutveckling - Statistikverktyg för analys och presentation av data från moln- och WiFi-anslutna symaskiner

Mjukvaruutveckling - Utveckling av algoritm för analys av felloggar

Mjukvaruutveckling - Utveckling av peer-to-peer-kommunikation mellan symaskin och iOS/Android-enhet via WiFi
 

Terms and conditions
Copyright © SVP Worldwide 2014. All rights reserved.
Design & Developed by Wakefly