Sweden Career Opportunities

Lediga tjänster:

Konstruktör finmekanik (Huskvarna, Sweden)
Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse och vill vara med och utveckla framtidens symaskiner.
Som anställd hos oss kommer Du att inom mekanikavdelningen arbeta med den inre mekaniken i symaskinen.
Det innebär att Du kommer att vara delaktig i...
...framtagningen av avancerade detaljer till de komplexa mekaniska systemen i symaskinen. Krav på höga toleranser och avancerad rörelsemekanik är vardag hos oss.
... i alla steg i utvecklingskedjan från kreativ idé till beräkning, analys och rörliga funktioner, design, test och implementering.
... rationaliserings- och kvalitetsarbete för våra produkter.Key Account Manager (Jönköping, Sweden)
Som vår Key Account Manager är Du personen som ansvarar för all försäljning till våra kedjekunder i Sverige, Danmark och Norge.
Till dessa kunder säljer vi Singer symaskiner, strykjärn och dammsugare med stor framgång. 
Du arbetar i nära samarbete med övriga i den nordiska säljorganisationen för att koordinera och maximera försäljningen i dessa tre länder. Kedjekunder står för en stor andel av vår totala försäljning men behöver både utvecklas och utökas. Det är viktigt att Du har lätt för att bygga nära relationer och nå excellenta säljresultat. Du har även kontakt gentemot andra internationella säljbolag och övriga globala kontakter.Konceptutvecklingsingenjör (pdf)(Huskvarna, Sverige)
Som ansvarig för konceptutveckling hos oss vill vi att du blickar in i framtiden och driver utveckling som gör våra symaskiner konkurrenskraftiga även i framtiden. Du kommer både arbeta självständigt och driva konceptutveckling i grupp med delar av vår utvecklingsenhet. Målet är att på längre sikt utveckla vår produktflora med ny teknik som ser till att vi ligger i framkant även i framtiden.


Systemtestare (pdf) (Huskvarna, Sverige)

Vi på VSM Group AB utvecklar världsledande symaskiner. Systemverifiering är en viktig del i vår utvecklingskedja och består idag av två systemtestare som ingår i lab och Verifierings-teamet med sammanlagt 10 medarbetare. Som systemtestare hos oss kommer du att vara delaktig från dess att projektet startats till dess att produkten är färdigtestad. Huvudsakligen kommer du arbeta med mjukvaru- och systemverifiering av symaskiner och mobilappar.


Examensarbeten (Huskvarna, Sverige)

Mjukvaruutveckling - Statistikverktyg för analys och presentation av data från moln- och WiFi-anslutna symaskiner

Mjukvaruutveckling - Utveckling av algoritm för analys av felloggar

Mjukvaruutveckling - Utveckling av peer-to-peer-kommunikation mellan symaskin och iOS/Android-enhet via WiFi
 

Terms and conditions
Copyright © SVP Worldwide 2014. All rights reserved.
Design & Developed by Wakefly